Mia Beicher Ansbjerg

Mia Beicher Ansbjergs billede

Min rejselyst er opstået takket være mine forældre. De har, fra jeg var lille barn, taget mig med til lande i hele Europa. Det har altid været vores måde at koble af på og vores måde at komme i kontakt med nye spændende oplevelser og kulturer. I takt med, at jeg blev ældre, og det samtidig blev billigere at flyve, så udviklede rejsedestinationerne sig. Jeg kom med på mine forældres drømmerejser – rejser, som de kun kunne drømme sig til som børn. Det var fantastisk.

I 2005 tog det for alvor fart. Min farmor har altid været godt til at minde mig om, at man skal huske at se det land, man selv lever i. Sammen med hende har jeg rejst rundt og set de skønne, og de mindre skønne dele af Danmark, og til sidst manglede vi kun ét sted. I 2005 rejste vi sammen til Grønland og sejlede langs vestkysten helt op til Ilulissat. En oplevelse, som jeg ikke engang vil prøve at beskrive med ord! Jeg var solgt og vidste, at jeg måtte tilbage igen!

Da jeg afsluttede gymnasiet, tog jeg fri fra studielivet, og flyttede alene til Grønland. Det var første gang, jeg for alvor skulle stå på egne ben. De 3 planlagte måneder blev til 15 måneder og de 3 efterfølgende år, fik jeg set de destinationer, der havde stået højest på min liste i mange år. Kom på tre backpackerrejser, hvor friheden ingen grænser havde. Alle burde rejse ud og se, hvilken verden de rent faktisk lever i, inden de kommenterer den i blinde.

Jeg er nu tilbage i Danmark, men holder min luksuriøse vane ved lige. Krydrer mine studier med afkobling i udlandet. Jeg tager fortsat på ture med mine forældre, og bliver bedre og bedre til at lokke mine venner med til destinationer, som de aldrig havde drømt om at rejse til.

Jeg ved, at jeg via De Berejstes Klub, kan holde hobbyen ved lige, for ”At rejse er at leve”.


Rejsestatistik

5
55
2
69N
Oqaatsut, Grønland
45S
Dunedin, New Zealand
4300
Laguna Verde, Bolivia
3
1

Besøgte territorier

Globen Artikler

Tidløse Tuvalu: Landet der langsomt drukner l l l 2016 jun
Tidløse Tuvalu: Landet der langsomt drukner Tekst & fotos: Mia Beicher Ansbjerg   Ude i Stillehavet – hvor længdegraderne er store, og afstanden mellem beboede egne er en dagsrejse med båd – gemmer...

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
London

Kort visit London

2017 3
London

Kort visit i London

2017 3
European Roadtrip Tjekkiet

Efter dårligt vejr i Skandinavien vendte vi bilen mod det varme Sydeuropa og her kørte vi gennem...

2017 2
European Roadtrip Østrig

Efter dårligt vejr i Skandinavien vendte vi bilen mod det varme Sydeuropa og her gik turen bl.a...

2017 2
European Roadtrip Slovakiet

Efter dårligt vejr i Skandinavien rettede vi bilen mod det varme Europa og kom her på denne tur...

2017 3
European Roadtrip Polen

Efter dårligt vejr i Skandinavien ændrede vi i sommeren 2017 kurs mod det sydlige Europa for...

2017 4
Scandinavian Roadtrip Norge

Med bil rundt i Skandinavien

2017 13
Share this