Pernille Föh

Pernille Föhs billede

Jeg er født i 1971, og det stod ikke umiddelbart for, at jeg nogen sinde skulle blive medlem af de berejstes klub. Som barn var jeg med mine forældre på den obligatoriske charterrejse til Spanien, og på små ture til vore nabolande. Som ung var jeg på "sol og strandferie" i Spanien og Italien sammen med det meste af den danske ungdom, og jeg havde på ingen måde en større udlængsel.

Min lyst til at rejse vågnede først da min kæreste (nuværende mand) og jeg efter endt uddannelse i 1995 tog til Bejing på sommerferie. De efterfølgende ture blev mere og mere selvarrangeret, ikke af egen vilje, men pga. et rejsekrak hos Calypso Rejser og en tur til Nepal, som Larsen Rejser aflyste pga. dårligt samarbejde med PIA.

Midt i 20'erne, lidt senere end de fleste, oplevede jeg suset ved at rejse og opleve på egen hånd. Jeg var solgt, og efterfølgende har vi forsøgt at bruge al vores fritid og de fleste af vores penge, på at rejse.

Det bliver til 4 eller 5 uger hver sommer og hvis muligt bruger vi også 3 af de kortere ferier hvert år til at rejse. Vi har 3 gange været på rejseorlov, hvor vi tog fri fra arbejde og hverdagens gøremål og rejste ud i verden i hhv. 3, 4 og 3½ måneder.

Jeg har svært ved at definere mit yndlingsrejsemål. Alle de steder vi har besøgt har haft deres specielle særpræg, og har været fantastiske. Jeg vil dog fremhæve Indien for alle dets dufte og farver, Samoa for palmerne og strandene og Mellemøsten for et vidunderligt klima og de uanede muligheder for at opleve!

Når jeg ikke rejser arbejder jeg som HR-Konsulent hos Spar Nord Bank, som heldigvis, ligesom alle mine tidligere arbejdsgivere, er utrolig forstående overfor mine ønsker om at holde fri til at kunne rejse. (Tak til mine forstående kollegaer og chef!)


Vil du med en tur ud i verden sammen med os .....

Rejsestatistik

6
101
5
64N
Reykjavik
50S
El Calefate, Argentina
4850
Sol De Manana, Bolivia
7
2

Globen Artikler

Om hvordan man bli'r "bidt af en gal rygsæk" l l l 2004 dec
Jeg er født i 1971, og det stod ikke umiddelbart for, at jeg nogen sinde skulle blive medlem af De Berejstes Klub. Som barn var jeg med mine forældre på den obligatoriske charterrejse til Spanien og på små ture til vore...

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Land nr 101 Argentina

En stor drøm gik i opfyldelse .. endelig kom jeg til Argentina. Et fortryllende land med så flot...

2018 17
Den Dominikanske Republik - land nr. 100

Jeg havde egentligt bestemt, at land nr. 100 skulle være Maldiverne, som altid har stået som...

2017 16
Bosnien - ikke helt kommet sig endnu

Her 21 år efter krigen og fortsat en del ar på bygninger og veje. Det fattigste af de lande, vi...

2017 4
Kroatien

Vi var der, hvor turisterne var. Det betød ekstremt høje priser og gåsegang .... men, jeg...

2017 5
Montenegro

Bestemt et sted jeg kunne tænke mig at komme tilbage til. Var specielt fascineret af bjergene og...

2017 6
Frankrig i Afrika - Senegal

En dejlig påskeferie i varme Senegal. Dejlige mennesker og fransk gourmet selv i yderområderne...

2017 9
Vinterferie i Colombia

Jeg tror Colombia bliver det næste "sort" inden for rejser. Høj standard på mad og overnatning,...

2017 13
Share this