Nicolai E. Mikkelsen

Nicolai E. Mikkelsens billede

At rejse er at leve
For mig betyder det meget at rejse. Siden jeg blev født, har jeg været ud og rejse nærmest nonstop. Hvert eneste land har været en unik og anderledes oplevelser, hvor jeg har haft chancen for at lære de lokale og deres samfund at kende. Det har givet mig et indblik i verden, som ellers er svært at opnå. En af de rejser, som har betydet mest for mig, er min rejse til Galapagos-øerne ud for Equadors kyst. Naturen var uden lige på grund af varmen fra de vulkanske øer og en varm strøm nordfra, og de lokale var ekstremt venlige og lavede de lækreste retter mad med frisk fanget fisk.

Verdenen under vandet
De andre kan beholde deres fodbold – så længe jeg kan få lov til at dykke, er jeg glad. Jeg elsker at dykke, og det har jeg gjort, lige siden jeg startede. Manta Ray reef på Komodo er mit bedste dyk hidtil.

Jeg nyder også at lave sjov og anderledes mad og drager ofte inspiration fra mine rejser og de mange forskelige kulturer.

En af de ting jeg elsker ved at møde nye kulturer er kigge på, hvor anderledes de er. Både når det kommer til mad, tro, musik og kultur - og hvor ens de alligevel er. Det er særlig spændende at opleve, hvordan naturen har betydning for, hvordan kulturerne udvikler sig forskelige steder i verden.

Jeg er 16 år gammel og har rejst hele mit liv sammen med mine forældre. Nu læser jeg på Rysensteen gymnasium, der har et Global Citizen Programme.


Rejsestatistik

6
58
7
Så nordlyset nord for Kiruna
Ushaia på sydspidsen af Argentina - Sydspidsen af Sydafrika - Sydspidsen af New Zealand
4300
I bjergene i det nordligste Chile
6
1
Share this