Ole Steen Oxgren

Ole Steen Oxgrens billede

Jeg har været så heldig at kunne gøre min interesse for at opleve verden til mit delvise levebrød. Jeg er journalist og skrev min eksamensopgave om fattigdom i 3. verdens lande og troede, jeg ville nedsætte mig som korrespondent i Asien. Jeg blev imidlertid udsat for et meget voldsomt overfald – af alle steder på Fredens Bro i København – hvilket satte de planer på standby. I stedet var jeg heldig nogle år senere at blive tilknyttet FDMs blad Motor som rejsejournalist. Endda på et tidspunkt, hvor bladet ikke længere kun ville have artikler om bilrejser, hvorfor jeg som den første langt ad vejen fik lov at fortælle bladets læsere om vores store forunderlige og vidunderlige verden.
Under tiden på Motor var jeg også konsulent på et rejseprogram på DR, og siden har jeg været redaktør på og med til at starte bladet Gate Away (i dag Vagabond og Rejsemessen i Øksnehallen), været redaktør på rejse- og livsstilsmagasinet Kolumbus og tilknyttet rejsebranchebladene Stand By og Take Off. I en længere årrække var jeg også PR-mand for Visit Sweden.
I dag er jeg så heldig at være fast freelancejournalist ved rejsetillæggene i Berlingske og BT og heldet fortsætter, da jeg fra 2017 oplever den ære at blive en af de to nye redaktører på vores gode medlemsblad Globen.


Rejsestatistik

5
68
12

Besøgte kontinenter

Forum indlæg

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Tunesien tilbage i varmen

Så har Udenrigsministeriet ændret rejsevejledningen til Tunesien, så det igen er muligt at...

2017 6
"Raul og krat"

Tre ugers rundrejse i marts i et land, der desværre langt ad vejen synes ødelagt af Castros...

2017 21
Azorerne 2016 5
Vietnam 2016 5
Tjekkiet 2016 10
Thailand 2016 50
Spanien 2016 40
Share this