Karl Vinther

Karl Vinthers billede

Jeg ynder at beskrive mig selv som en ”seniorbackpacker” med stor lyst til at rejse til fjerne lande, opleve femmede kulturer og møde mennesker der, hvor de bor og lever. I løbet af mit liv har jeg hidtil besøgt alle de 7 kontinenter, 65 lande samt 9 territorier. Senest er turen for nyligt gået til Mexico, Guatemala, El Salvador og Belize på en tur sammen med min livs- og rejseledsagerske, Karin. I løbet af de seneste 20 år har vi sammen givet den gas og rejst lige så meget som vi har kunnet komme af sted med. Dels på 4-5 ugers ture og dels på længerevarende ture. I hele år 2007 holdt vi orlov. Vi fløj til Melbourne, hvor vi købte en Landcruiser med et lille hjem på ryggen. Den kørte vi hele vejen omkring Australien, ned gennem midten og så lige en måned på Tasmanien. Det tog næsten 9 måneder. Derefter rejste vi rundt på New Zealand i 2 måneder. Indlagt i turen blev desuden bl.a Vanuatu og Bali. I vinter-halvåret 2013-14 holdt vi 6 måneders orlov som vi brugte på en rygsækstur til 8 lande i Sydamerika samt 1 måned på Galapagos og 2 uger til Antartica med M/S Expedition. Tidligere er turene bla. gået til lande i Østen flere gange samt en enkelt tur til Afrika i Tanzania for at prøve kræfter med safari og Kilimanjaro. En far/søn biltur i USA i en måned er det også blevet til. Mit arbejdsliv som politimand gennem 32 år har også medført rejser og udstationeringer på Balkan og næsten 6 år i det nordlige Grønland, hvor vi stadig har et hus i Ilulissat. Som ung efter lærlingetiden som elektriker var jeg nogle måneder i Kibbutz i Israel og endnu tidligere efter realeksamen stod jeg til søs som koksmath.
Med udgangspunkt her fra Assens, hvor vi bor, håber jeg på at det bliver til mange spændende rejser i fremtiden og det store mål er at få besøgt mere end 100 lande.


Rejsestatistik

7
76
9
77N
Qaannaaq
66S
Antarctica, Vernadsky Research Base,
5050
Kilimanjaro
5

Rejseberetninger

Karl Vinther l l Purnululu
Purnululu National Park også kaldet Bungle Bungle ligger i Western Australia i East Kimberleys tæt på grænsen til Northern Territory.Vi besøgte parken på vores 4WD tur rundt om Australien i 2007 på vej fra Halls Creek mod...

Seneste landebesøg

Titel Beskrivelse Foto År Antal dage Land og territorie
Landet uden håb

Vi besøgte hovedstaden Tegucigalpa og fløj til ferieøen Roatan.
Roatan er meget turistet...

2017 8
Nicaragua har mange aktive vulkaner

Hvis man gerne vil prøve at kigge ned i en aktiv vulkan, er Nicaragua landet at besøge. Det er...

2017 14
Colombia, nemt, sikkert og billigt.

Vi fløj ind fra Panama City til Bogota og besøgte derefter forskellige områder og byer....

2017 20
Tallin, byen hvor Dannebrog faldt ned fra himlen.

Besøg i landet og hovedstaden i forbindelse med rundrejse i Baltikum.

2017 2
Riga, den skønneste by i Baltikum

Besøg i landet og hovedstaden i forbindelse med rundrejse i Baltikum.

2017 2
Vilnius historiske centrum

Besøg i landet og hovedstaden i forbindelse med rundrejse i Baltikum.

2017 2
Budva - en fæstningsby i Montenegro 2017 7
Share this