Stå på stand på rejsemessen og fortæl om klubben


De Berejstes Klub og Cafe Globen har igen i år fået en gratis stand på "Rejsemessen for Kvalitetsrejser", arrangeret af Vagabond, i Øksnehallen. Standene er især udlejet til rejsebureauer der sælger oversøiske rejser. Sidste år var der godt 16.000 besøgende.

Vi kan på vores stand fortælle om vores rejseliv og hvorfor vi rejser så meget. Og vi kan fortælle om klubben og cafeen. Der vil ligge brochurer og flere udgaver af Globen som du kan uddele til alle interesserede.

Vi har brug for at en række medlemmer og venner bruger et par timer til at stå på standen. Messen er åben lørdag d. 21. oktober kl 10-17 og søndag d. 22. oktober kl. 10-17. Vi vil lave tre vagter på de to dage: kl. 10-12.30, 12.30-14.30 og 14.30-17. Vi skulle meget gerne have 2 på standen hele tiden, og i perioder kan der være ret travlt.

Hvis du har lyst til at stå på vores stand, så skriv til dbkformand@live.dk og fortæl hvornår du kan være med. Vi regner med at kunne tilbyde gratis adgangsbilletter, mere info følger.

Messens hjemmeside er http://vagabond.info/messen/ Her kan du se praktiske informationer om messen og oversigt over udstillere. Der er et stort program med rejseforedrag i 6 sale i tidsrummet 11-16 begge dage. Øksnehallen har adresse Halmtorvet 11, 1700 København V. Det er 3 minutter fra Hovedbanegården.

Med venlig hilsen
Søren Fodgaard
Formand