Klubrejse til Spanien


Spanske vine er noget af verdens bedste, og det bedste vinområde i Spanien er Ribera del Duero, kun to timer nord for Madrid.
I Kristi Himmelfartsferien kan du tage med på en rundtur nord for Madrid til bl.a. Peñafiel for at besøge et af Spaniens ældste vinhuse, Protos.

Medlem 326 Ole Pedersen, som bor i Madrid, laver en klubtur, hvor man mødes om morgen i Madrid den 25. maj og tager en rundtur til mindre landsbyer i det midt spanske. (Programmet er vedhæftet)
Ideen med klubture er at medlemmer af De Berejstes Klub mødes et sted i verden, og har nogle fælles oplevelser, samt kommer til at lære andre berejste bedre at kende. Derfor er der ingen rejsebureau, der booker eller guide der styrer turen. Man booker selv sin rejse de dage man ønsker og den måde man ønsker at rejse. På denne tur lejer vi biler/minibus alt efter antal tilmeldte.

Overnatning bookes og betales af hver enkelt, dog kan der evt aftales med de andre deltagere om hvilket hotel/hostel man vælger. Ole Pedersen er naturligvis behjælpelig med dette. Prislejet pr. overnatning kan ligge mellem 150-600 kr. pr. person.
Turen er planlagt, så man evt kunne flyve med Ryan Air fra København onsdag den 24. maj om aften, og retur søndag eftermiddag. Men man kan naturligvis kommer nogle dage før eller/og bliver nogle ekstra dage i Madrid.

Tilmelding skal ske til olepfilmtv@hotmail.com
(SF)