Pussy Ping-Pong


Jakob Østers billede
Jakob Østers billede
 
2014 mar

Tag med ud i Bangkoks mest berygtede kvarter after dark.

”Hvor meget?” spurgte jeg manden med de skæve tænder og det høje, bølgede hår. I hånden holdt han en fedtet, gammel lamineret sexshowsoversigt, hvoraf ordet pussy fremgik omtrent 20 gange. Manden var ansat til at kapre kunder til de vulgære shows på anden sal i Patpong i Bangkok.

God fyr kommer i himlen. Dårlig fyr kommer til Patpong. Strip- og fodboldbar i stueetagen i Patpong.

Selv om programmet lød vulgært, lød det også stærkt underholdende. ”100 baht og du får en øl med,” sagde manden. 18 kr. for et sexshow og en bajer. ”Hvor meget for at tage fotos?” prøvede jeg. Manden kiggede på mig, som om jeg var idiot. ”1.000 baht?” forsøgte jeg mig i sikker forvisning om, at verden havde brug for at se, hvad der foregår på anden sal i Patpong. ”Not even for a million baht. Police not allow,” sagde min hustlerven og krydsede sine håndled som for at illustrere, at blot et enkelt foto ville sende ham direkte i et af Bangkoks berygtede fængsler.

Politiet patruljerer skam i Bangkoks gader

Indenfor

En lurvet og stærkt neonbelyst trappe førte mig op til anden sal. Bordelmutteren i indgangen lukkede mig ind og nikkede til den aftalte pris. Tre nøgne piger stod midt i lokalet på en aflang scene, der mindede om en catwalk. Langs væggene hele vejen rundt om scenen stod polstrede bænke. Tre mand kunne sidde i hver af dem, og hver sektion var adskilt med en halvvæg fra den næste. Jeg blev anvist en plads i en tom kabine. Så snart jeg havde plantet måsen i sædet stod en afklædt thaipige foran mit bord. ”No, no,” sagde jeg, hvorefter hun forlod bordet efterladende et sjusglas indeholdende en klar væske og et lyserødt sugerør. Fluks måtte jeg hidkalde den alt-herskende bordelmutter, som havde særdeles svært ved at forstå, at jeg ikke havde lyst til at købe en ”drink for the lady”. Heldigvis tog hun glasset væk og sparede mig formentlig derved for et astronomisk beløb.

Stjernen i showet var en halvfed madame med afbleget hår og hængepatter. Til trods for at hun uhæmmet udstillede, at hun var i besiddelse af samtlige til en kvinde hørende kønsdele, havde jeg hende mistænkt for at have en fortid som mand. Mandhaftig og kraftfuld så hun i hvert fald ud. Bag hende dansede anderledes feminine thaipiger, der modsat hovedrolleindehaveren havde undladt at afblege deres pæne, sorte hår. De lignede ikke nogen, der havde gennemgået en kønsskifteoperation. Den ene havde dog fået forstørret sine bryster med mindst et par bogstaver i alfabetet.

Bananer og andre hjælpemidler

Den afblegede dame og hendes bildæksringe på maven entrede nu scenen medbringende en klase bananer. Ikke almindelige bananer, men de små, søde asiatiske af slagsen, der kun (og gud ske tak og lov for det) er halvt så lange. Rutineret proppede hun hele bananer (med skræl) op i kusinen og fyrede dem lystigt ud igen, som var hun en trykluftspumpgun i et legeland, i retning mod publikum. Jeg slog en latter op, og det skulle jeg aldrig have gjort. Bananfregatten rettede straks skytset mod båsen med den senest ankomne og grinende turist. Fem meter foran mig ladede hun kussekanonen ved at proppe endnu en banan op i sin tunnel. Og ud af underlivet kom pludselig en fedtet banan sejlende i luften med retning direkte imod mig. Fuck, tænkte jeg, stadig overbevist om at hvad madammen netop havde præsteret var fysisk uladesiggørligt. Jeg undveg med nød og næppe den klæbrige banan ved at kaste mig til siden, hvorved jeg afværgede den forestående kollision. Men glæden var kort, for bananen ramte ryglænet lige bag mig og røg ned på sædet.

Og da jeg landede efter min undvigemanøvre, ramte min bagdel selvfølgelig ned præcis oveni i den. Føj for den lede, tænkte jeg, mens jeg med det yderste af fingerspidserne fiskede den nu temmelig maste banan ud og lagde den på bordet.

”Happy birthday to you” rungede det ud af højttalerne, mens en lagkage med et omfang så voluminøst, at jeg en kort overgang overvejede, om der var en lille thaipige indeni, blev båret ind på scenen. Efter at omkring tyve flotte lys var blevet tændt i lagkagen gjorde en af de sorthårede thaipiger sig klar med pusterøret, som hun lige så naturligt, som var hun i færd med at fylde opvaskemaskinen, førte op i sit underliv. Hendes præstation signalerede i grel modsætning til gængs opfattelse, at hun ikke havde mange kærester. I hvert fald stod der ikke et eneste tændt lys tilbage efter, at hun var færdig med pusteriet.

Den afblegede superstjerne kom tilbage. Nu skulle der knappes øl op. Hun samlede skamlæberne om kapslen, og med en lethed, som var hun en havnearbejder, der knappede frokostpilsneren op, flåede hun kapslen af. Seancen akkompagneredes af en høj forudindspillet ”flaske-med-brus-åbnes-dramatisk-med højt-smæld”-lyd.

Sidste nummer var klassikeren over dem alle. Ping-Pong Pussy. En turistfamilie havde netop taget plads i den fjerneste bås. Far, mor, voksne børn og kærester, der formentlig var på en lidt aparte familiesightseeing. Snarrådigt tog en af de unge fyre sin sandal af, da han så spanden med bordtennisbolde og fornemmede, at angrebet var rettet mod dem. Med en frekvens på næsten en bold i sekundet fyrede den særdeles alsidige madamme med den fænomenale kontrol over de nedre regioner lystigt celluloidkugler af sted. Heldigvis for familien var den unge fyr ikke uden boldøje. Som en anden Michael Maze returnerede han lystigt stort set hver eneste bold med sit sandalbat og reddede derved ædelt familien fra ping-pong-pigens beskydning.

Stripshow i stueetagen. Hardcore shows foregår ovenpå. Desværre uden photo opportunities.

Da jeg ville til at gå, kom bordelmutteren selvfølgelig og præsenterede mig for en seddel, hvor der stod, at show og øl kostede 300 baht. ”Prøv at høre, lille dame, hele gaden derude står og skriger 100 baht!” ”Nå,” sagde hun, ”men hvem har du aftalt det med?” ”Med dig bl.a.,” svarede jeg. ”Nå,” sagde hun, som om at det havde hun da ikke længere den fjerneste erindring om. Hun betragtede mig olmt, tog sine 100 baht og gik sin vej. Det samme gjorde jeg. En speciel oplevelse rigere. Men uden fotos. Og efter at have overværet et freakshow, der på erotisk niveau rangerede omtrent på højde med indtagelse af en gammel cowboytoast.

Bangkok by night. Udsigt fra State Tower.

Læs mere om hans oplevelser på www.jakoboester.dk.

 

Faktabox

Patpongområdet i Bangkok er kendt som byens red light district for vesterlændinge og består af to parallelle sidegader mellem Silom- og Surawong-gaderne.Ud over at skyde med bordtennisbolde og bananer er kvinderne i barerne her kendt for at benytte deres underliv til at ryge cigaretter, fløjte i plastikfløjter, skyde pile ud af pusterør, proppe krybdyr op, gemme lange snore med små flag, der kan trækkes langsomt ud, snurre snurretoppe, skære ting i stykker med knive og barberblade, og skyde guldfisk ud i en skål. Kvinderne er ofte fattige immigranter fra Laos eller Myanmar, og en del skønnes at være ofre for menneskesmugling. Arbejdstiden er fra kl. 18 til daggry syv dage om ugen. Kvinderne har typisk kun fri to aftener om måneden. Månedslønnen er ca. 1.000 kr. Kilde: Wikipedia Ud og hjem igen: Fly København-Bangkok fås fra ca. 3.650 kr. t/r.
 
 
Share this