Medlemsbladet Globen - autentiske rejseartikler

De Berejstes Klub fik sit første medlemsblad i år 2000, og det kom senere til at hedde Globen. Bladet udkommer fire gange om året i A4-format og i farver med skiftevis 68 og 84 sider, fyldt med autentiske rejsehistorier og -billeder fra hele verden, leveret af klubbens egne berejste medlemmer.

Annoncerne er få, rejseberetningerne friske, rå, ægte og autentiske, og Globen har ry for at være Danmarks vildeste rejsemagasin – ja, nogle synes faktisk Globen er Danmarks suverænt bedste, fordi bladet i modsætning til nogle af de andre rejsemagasiner, der findes på markedet, er mindre poleret, fri for kommercielle hensyn og har både kant, holdninger og plads til nuancer. Globens skribenter skriver med indsigt og indlevelse og af hjertets lyst om deres egne personlige rejseoplevelser og er ubestikkelige i deres oprigtige gengivelse og vurdering af rejser og steder. Vi har også nogle dygtige fotografer, og bladet har ofte både foto- og skribentkonkurrencer for medlemmerne, hvor der er flere flotte præmier på spil.

Globen afspejler medlemmernes mangfoldige rejsemønstre med alt fra vandre- og badeferier, rygsæksrejser og roadtrips, ophold på luksusresorts og krydstogtskibe til opdagelsesrejser, ekspeditioner og eventyr til nogle af verdens mest øde og ekstreme områder. Vi forsøger altid at skabe en god fordeling i forhold til geografi og rejseformer samt i forhold til artikellængder og skrivestil, så der er noget spændende at læse for så mange som muligt.

Er du ikke allerede medlem af De Berejstes Klub, kan du få Globen tilsendt for 400 kr. om året ved at blive ven af De Berejstes Klub.

Forum for Medlemsbladet Globen

I forummet for Globen kan du læse nyheder fra Globens redaktion. Har du feedback på bladet eller spørgsmål til redaktionen kan du stille dem her:
Forum for medlemsbladet Globen

Medlemsbladet Globen - de seneste udgivelser

2016 jun I 164
2016 mar I 163
2015 dec I 162
2015 sep I 161
2015 jun I 160
2015 mar I 159
2014 dec I 158
2014 sep I 157