Medlemsmøde hos Birthe Malmos i Silkeborg. Carsten Hansen fortæller om 4 berejstes tur til Saudi Arabien


Dette møde kan kun ses af medlemmer og venner af De Berejstes Klub.
Hvis du er medlem og ønsker at deltage, skal du først logge ind på hjemmesiden. Du kan læse mere om hvordan du tilmelder dig et møde under hjælp.

Program

Carsten skriver følgende om foredraget:

Saudi Arabien omtales flittigt i medierne for tiden, på grund af de reformer som den magtfulde kronprins Mohammad Bin Salman påtænker at indføre. Reformer som skal ændrer Saudi Arabiens afhængighed af olie, bekæmpe korruption, forbedre forholdene for kvinder og ikke mindst genindføre turistvisum til Saudi Arabien. Indtil videre er det dog begrænset hvad der konkret er blevet gennemført af forbedringer.

I november 2017 besøgte 4 medlemmer af De Berejstes Klub Saudi Arabien for at opleve landet før turisterne får afgang igen. Hør om besværlighederne ved at få visum til et land hvor turisme ikke officient eksisterer. Om hvilke attraktioner man præsenteres for som turist i Saudi Arabien. Oplevelser ved nogen autentiske miljøer for at opleve landet tæt på. Forsøg på at komme til Mekka og Medina,samt glimt af kvindernes forhold i Saudi Arabien i 2017.